84400Korta avstånd till rika upplevelser

Hos oss på Järnaviks Camping är det alltid korta avstånd till rika upplevselser. Blekingeleden, en 22 mil lång andringsled genom länet, kan du lätt uppleva eftersom den stryker precis förbi vår serviceanläggning. Leden kan lätt bli 45 mil lång om du känner för det. I Sölvesborg fogas den samman med Skåneleden.

 

84397

Hyr båt

Den vackra skärgården, rik på små och större öar, är en populär plats där du kan paddla kajak, kanot eller varför inte försöka lyckan med fiske. Båtar finns att hyra på Järnaviks Camping, Svalemåla Stugby och Garnanäs FishingCamp.
www.sydkuststugor.se
www.fishingcamp.se

 

84398Paddla kajak

i vattnen utanför Järnavik. Finns att hyra på Järnaviks Vandrarhem Gula Huset.
www.gula-huset.com
www.paddelkompaniet.se

Rid islandshäst

Följ med på en tur med Väbylunds Islandshästar!
Tel. 0457-821 79

 

84404Cykla

Ta en cykeltur på den vackra Bräkneleden. Totlat sex mil cykelväg i Järnaviks kustbygd och Bräkneåns dalgång med information om natur och kultur på skyltar längs vägen. Cykel kan hyras på Järnaviks Camping. En intressant bok, med allt du vill veta om Bräkneåns dalgång och om cykelleden, finns att köpa i receptionen.
www.brakne-hoby.se 
www.braknetrampen.se

 

Häst och vagn

Åk med på en grilltur med häst och vagn i Bräkneåns dalgång. Utgår från Svalhult en mil norr om Bräkne-Hoby. Broschyr finns i receptionen.
www.blekingehastskjuts.se

 

Shoppa!

Utforska de mysiga butikerna som finns i Bräkne-Hoby! Flera av dem med inriktning på hem och heminredning. Bräkne-Hoby är en spännande by, där bl.a. slaktaren kan ståta med en guldmedalj för sina isterband!
www.litetstra.se
www.linslojden.se
 
www.wiktorolssonschark.se
www.skomakartorpet.se

Blekingleden

Blekingleden går genom Järnavik. Kartor och info finna på www.vandringsguiden.se/vandringsleder/blekinge/